Siapa Pulak Budak Indon Mengaku Kena Liwat Dengan Anwar Ibrahim Ni?

Hendak tulis benda ni pun, rasa serba salah.
Pasal tahu penulis la yang kena maki hamun panjang lebar kang.
Kes Anwar dengan Saiful pun belum reda sepenuhnya dengan pihak pendakwaan masih menimbang untuk mengemukakan rayuan atau tidak.
Ini tetiba pulak budak bernama Yuli Arianto dari Tembilahan, Riau, Indonesia membuat pengakuan terbuka di Facebook bahawa dia juga pernah menjadi mangsa Datuk seri Anwar Ibrahim.
Memang tak nak tulis, namun, bila blog pro pembangkang tersohor sepertiAmenoworld ketengahkan perkara ini, maka Mynewshub.my pun tidak mahu ketinggalan.
Agak kecoh juga di dunia siber malam ini apabila pemuda berkenaan membuat pengakuan terbuka.
Ia diketengahkan sebuah blog pro kerajaan.
Peliknya, beberapa blog pembangkang menjadi yang antara terawal menyambut dan menyebarkan kes melibatkan Yuli Arianto itu.
Penulis sendiri pun terjumpa di blog pembangkang dahulu perkara ini.
Kalau buka Facebook Yuli, nampaknya dia menjadi mangsa serangan kurang puas hati rakyat Malaysia yang dipercayai penyokong Anwar selepas membuat pengakuan berkenaan. (klik sini untuk ke FB Yuli)
Berikut petikan dari Amenoworld berhubung pengakuan Yuli Arianto. Harus diingat, Amenoworld tidak percaya dengan pengakuan itu, namun menimbulkan beberapa pertanyaan yang agak menarik juga.
Sah ! Yuli telah mengaku diliwat DSAI !
Yuli neh gila siot.
Dia betul2 mengaku pernah kena liwat dengan anwar ibrahim beb. Siyes neh. Lihat bawah neh ;
Aku fikir yuri tue account fake. Dah memang terbukti pun account fake. Dorang cakap yang original nya Yuli. Bukan Yuri. Tapi apahal yang original pun mengaku kena liwat gak beb? Takan meroyan plak? Ka yang neh pun fake gak? Kalau fake apasal tadi ada bebudak yang mengaku kenal siapa sebenarnya si yuli neh? Ka account dia dah di hack?
Gila siot.
Jangan lah yuli. Jangan. Jangan buat lawak boleh tak? Kalau ko merepek lagi rasakan kaki aku di muka kao. Tak larat dah lawan hujah2 porno dan lucah umno neh. Aku fikir elok kita berlawan untuk sesuatu yang boleh meningkatkan taraf kehidupan aku dan ko [kecuali yuli si indonesian neh].
Patutlah si yuli neh ingore mesej aku kat dia tadi. Rupanya dia neh betul2 nak mengaku kena liwat. Chishing betul larh permainan politik di malaysia. Ini betul2 pachisowai. Aku tatau lah macam mana dorang nak proceed kes neh tapi aku fikir kalau sungguh2 media massa mainkan isu neh memang keji dowh.
Jangan korang tatau. Walaupun benda neh nampak macam tak logik, tapi still ada orang2 yang percaya pada bloggers umno dan media arus perdana beb. Aku tak pasti akal dorang kat lutut ke atau kat mana2 ka tapi satu benda yang aku pasti akal dorang memang tak terletak di kepala beb. Siyes.
kah kah kah
Ameno : Kami benci Yuli Arianto
Sebelum anda mula memaki hamun Mynewshub.my, lihat juga gambar di bawah yang ditulis (gambar berkenaan diupload ke FB Yuli pada 4 Disember). Ia tidaklah membuktikan apa-apa cuma nak beritahu apa yang dia tulis dalam FB dia tu.gambar kenangan d hotel nikko jakarta semasa bersama anwar ibrahim tarigth 06062010 silam……
@mynewshub.my