Lelaki bercincin lebih bergaya!
hi kawan2 apa kabar semua di hari minggu ini..? 


hari ini kami berikan sedikit info tentang kedai kami di dataran pahlawan, melaka. kalau anda datang ke melaka jangan lupa singgahlah ke kedai kami, banyak koleksi cincin, batu permata, keris, barangan kraftangan dan cenderahati yang cantik dan menarik untuk anda lihat dan beli.


Tidak dinafikan lelaki yang memakai cincin di jarinya kelihatan lebih menarik dan lebih bergaya. 


Koleksi Cincin lelaki kami amat sesuai untuk mereka yang pentingkan gaya dan rekaan terbaru. Ada yang harganya mencecah ribuan ringgit sebentuk dan ada yang serendah rm50 sahaja. Ada yang baru dan ada yang 2nd hand ajer.

Sesuai untuk majlis pertunangan dan perkahwinan, ataupun sang isteri yang mahu buat suprise dengan menghadiahkan suaminya dengan sebentuk cincin sempena ulangtahun kelahiran ataupun ulangtahun pernikahan mereka. Selalunya si lelaki akan menghadiahkan cincin kpd si wanita, apa salahnya kita cipta yang sebaliknya kan...apa kata kita terjah koleksi cincin yang terdapat di kedai kami. dan untuk pengetahuan semua blog kami ini masih dalam proses kemaskini, tuan2 puan2 bolehlah datang terus ke kedai kami ya...